Oh!Made Choc’Oh nice pralines - Oh! Oats
16841
post-template-default,single,single-post,postid-16841,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-2.6.1,woocommerce-demo-store,woocommerce-no-js,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-24.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive
 

Oh!Made Choc’Oh nice pralines

Oh!Made Choc’Oh nice pralines

Dit heb je nodig

  • Choc’ Oh granola
  • 1 banaan – in plakjes van 1 cm
  • pindakaas of een andere notenpasta
  • chocolade
  • kokospoeder

Aan de slag!

  • Besmeer de helft van de plakjes banaan met de pindakaas
  • Duw ze in de Choc’Oh granola
  • Leg nu de onbesmeerde plakjes op de besmeerde, alsof je een boterham maakt en leg ze op een bord
  • Zet ze 2 uur in de diepvries
  • Smelt wat chocolade, dip er de bevroren hoopjes in en leg ze weer op het bord
  • Bestrooi met kokospoeder en plaats nog een uurtje in de diepvries, tot de chocolade hard is
  • Serveer de ‘pralines’ op het koude bord
2 Reactie's
  • Chris Depuydt
    Geplaatst op 08:33h, 09 november Beantwoorden

    Hoi, leuk om te zien dat je ook receptjes deelt!
    De granola heb ik leren kennen door een verrassingsmand aangeboden door de werkgever bij Temmerman. Nog nooit zo’n lekker granola gegeten en dan gevonden dat jullie vlakbij gevestigd zijn…
    Bedankt voor de receptjes en de heerlijke granola!
    Tot binnenkort.

    • Ester
      Geplaatst op 19:32h, 09 november Beantwoorden

      Oh! Chris, dat is fijn om horen.
      Ben wel benieuwd nu welke smaak je geproefd hebt…
      Altijd welkom! Liefs, Ester

Geef een reactie