20 jul Oh!Made Choc’Oh nice pralines
Dit heb je nodig
- Choc’ Oh granola
- 1 banaan – in plakjes van 1 cm
- pindakaas of een andere notenpasta
- chocolade
- kokospoeder
Aan de slag!
- Besmeer de helft van de plakjes banaan met de pindakaas
- Duw ze in de Choc’Oh granola
- Leg nu de onbesmeerde plakjes op de besmeerde, alsof je een boterham maakt en leg ze op een bord
- Zet ze 2 uur in de diepvries
- Smelt wat chocolade, dip er de bevroren hoopjes in en leg ze weer op het bord
- Bestrooi met kokospoeder en plaats nog een uurtje in de diepvries, tot de chocolade hard is
- Serveer de ‘pralines’ op het koude bord
Chris Depuydt
Geplaatst op 08:33h, 09 novemberHoi, leuk om te zien dat je ook receptjes deelt!
De granola heb ik leren kennen door een verrassingsmand aangeboden door de werkgever bij Temmerman. Nog nooit zo’n lekker granola gegeten en dan gevonden dat jullie vlakbij gevestigd zijn…
Bedankt voor de receptjes en de heerlijke granola!
Tot binnenkort.
Ester
Geplaatst op 19:32h, 09 novemberOh! Chris, dat is fijn om horen.
Ben wel benieuwd nu welke smaak je geproefd hebt…
Altijd welkom! Liefs, Ester