Granola fruittaart - Oh! Oats
 

Granola fruittaart

Granola fruittaart

Op zoek naar een gezonde traktatie? Probeer onze Oh!Oats Granola-taart! De perfecte mix van crunch en romigheid, met een vleugje lentekleuren.

  • 2 kopjes Oh!Oats Ever Glow granola
  • 4 eetlepels gesmolten kokosolie
  • Kokosyoghurt of Griekse yoghurt
  • 1 theelepel vanille-extract
  • Mango en blauwe bessen

Zo gemaakt!

  • Verwarm de oven voor op 175°C en vet een taartvorm in met wat kokosolie.
  • Doe Ever Glow granola en kokosolie in een keukenmachine en mix kort tot een samenhangend geheel – zo krijg je een stevige basis voor je granola-taart.
  • Verdeel het mengsel over de bodem van de taartvorm en druk stevig aan. Bak de granolabodem ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
  • Meng de kokosyoghurt (of Griekse yoghurt) met het vanille-extract. En verspreid over de afgekoelde granolabodem.
  • Snijd de mango in plakjes en verdeel ze over de yoghurt-laag. Voeg ook de blauwe bessen toe, en eventueel ander favoriet fruit.
  • Zet de taart minstens een uur in de koelkast om op te stijven.Serveer deze Oh-zo-lekkere Granola-taart en laat je familie en vrienden versteld staan!
Geen reactie's

Geef een reactie