
27 mrt Granola fruittaart
Op zoek naar een gezonde traktatie? Probeer onze Oh!Oats Granola-taart! De perfecte mix van crunch en romigheid, met een vleugje lentekleuren.
Dit heb je nodig
- 2 kopjes Oh!Oats Ever Glow granola
- 4 eetlepels gesmolten kokosolie
- Kokosyoghurt of Griekse yoghurt
- 1 theelepel vanille-extract
- Mango en blauwe bessen
Zo gemaakt!
- Verwarm de oven voor op 175°C en vet een taartvorm in met wat kokosolie.
- Doe Ever Glow granola en kokosolie in een keukenmachine en mix kort tot een samenhangend geheel – zo krijg je een stevige basis voor je granola-taart.
- Verdeel het mengsel over de bodem van de taartvorm en druk stevig aan. Bak de granolabodem ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat afkoelen.
- Meng de kokosyoghurt (of Griekse yoghurt) met het vanille-extract. En verspreid over de afgekoelde granolabodem.
- Snijd de mango in plakjes en verdeel ze over de yoghurt-laag. Voeg ook de blauwe bessen toe, en eventueel ander favoriet fruit.
- Zet de taart minstens een uur in de koelkast om op te stijven.Serveer deze Oh-zo-lekkere Granola-taart en laat je familie en vrienden versteld staan!
Geen reactie's