20 jul Oh!Made Choc’Oh nice pralines
Dit heb je nodig
- Choc’ Oh granola
- 1 banaan – in plakjes van 1 cm
- pindakaas of een andere notenpasta
- chocolade, om te smelten
- kokospoeder
Aan de slag!
- Besmeer de helft van de bananenplatkes met pindakaas
- Druk de besmeerde plakjes in de Choc’Oh granola
- Leg de onbesmeerde plakjes erop, als een “boterham”, en leg ze op een bord.
- Zet 2 uur in de diepvries
- Smelt de chocolade en dip de bevroren hoopjes erin. Leg ze terug op het bord
- Bestrooi met kokospoeder en laat nog 1 uur in de diepvries tot de chocolade hard is.
- Serveer de ‘pralines’ direct van het koude bord
Chris Depuydt
Geplaatst op 08:33h, 09 novemberHoi, leuk om te zien dat je ook receptjes deelt!
De granola heb ik leren kennen door een verrassingsmand aangeboden door de werkgever bij Temmerman. Nog nooit zo’n lekker granola gegeten en dan gevonden dat jullie vlakbij gevestigd zijn…
Bedankt voor de receptjes en de heerlijke granola!
Tot binnenkort.
Ester
Geplaatst op 19:32h, 09 novemberOh! Chris, dat is fijn om horen.
Ben wel benieuwd nu welke smaak je geproefd hebt…
Altijd welkom! Liefs, Ester