Chocolade brownies zonder toegevoegde suiker - met speculoos granola - Oh! Oats
 

Chocolade brownies zonder toegevoegde suiker – met speculoos granola

Chocolade brownies zonder toegevoegde suiker – met speculoos granola

  • 100 gram amandelmeel
  • 100 gram SpecuLo’Oh granola
  • 3 rijpe bananen
  • 3 eieren
  • 65 gram kokosolie
  • 1 tl bakpoeder
  • 1/2 tl zeezout
  • 75 gram pecannoten – in kleine stukjes
  • 75 gram pure chocolade (minstens 70%) – in kleine stukjes gekapt
  • 25 gram cacaopoeder

Zo gemaakt!

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Prak de bananen
  • Smelt de kokosolie en vet er een bakblik mee in
  • Kluts de kokosolie met de eieren
  • Giet bij de geprakte banaan en kluts nog eens
  • Doe amandelmeel, granola met speculaas, bakpoeder, zeezout en cacaopoeder in een schaal
  • Doe er de gehakte pecannoten en chocolade bij
  • Giet het banaan-eimengsel erbij en kneed tot een nat deeg
  • Schep het deeg voorzichtig in de ovenschaal, zonder aan te drukken
  • Bak 35 / 40 min in voorverwarmde oven van 180°
  • Laat afkoelen en bestrooi er voor het serveren een beetje SpecuLo’Oh over

Geniet ervan!

Heb je deze overheerlijke brownies gemaakt? Dan mag je het hieronder altijd laten horen. Of maak een foto en tag ons op Instagram met de hashtag #ohoats

Geen reactie's

Geef een reactie